123Wijnhuis review

123wijnhuis is een wijnclub waar je lid van kunt worden. Als lid betaal je €39,95 per maand en ontvang je elke maand een exclusieve wijnbox.

Heb jij ook ervaring met 123wijnhuis? Sroll dan naar beneden en laat onderaan de pagina een reactie achter!

Waarom ben je lid geworden van 123wijnhuis?
Het sprak mij aan om elke maand nieuwe wijn te proberen én op zich is het ook wel fijn dat het thuis bezorgd word. De wijn die aangeboden word is net even wat anders dan het aanbod is de Gall&Gall of in de supermarkt.

Ben je tevreden met 123wijnhuis?
Elke maand is de wijn anders. De ene maand ben ik echt mega tevreden, de andere maand wat minder. Maar ik moet zeggen dat er bij de box van 123wijnhuis altijd wel lekkere wijnen tussen zitten. Het advies dat je erbij ontvangt maakt het extra leuk...

De inhoud van de box heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Als je 3 flessen voor €39,95 ontvangt verwacht je een bepaalde kwaliteit, en die krijg je ook. Het zijn wijnen die aan de bovenkant van het 'budget' segment zitten. Wel betaalbaar, maar heel goed uitegekozen.

Wil jij ook een maandelijkse wijnbox ontvangen?
Schrijf je dan in via deze link: 123wijnhuis.com

Geschreven door LisanneWij zijn thuis ook altijd blij met de wijnbox, grappig dat jij ook lid bent!
Monique & Ron

Wel leuk alleen jammer dat je meteen voor 12 maanden moet inschrijven dat vind ik wel erg lang, 3 maanden zou beter zijn.
Sita R.

Hi Lisanne, weet jij of je ook kan kiezen of je rode of witten wijn krijgt? Of krijg je sowieso allebei? Ik ben benieuwd groet Loes
Loes