Nederlands Woonverbond review

Het Nederlands Woonverbond heeft een zoekmachine die woningen voor jou online zoekt (bij andere verhuurders dus), ze bieden zelf geen woningen aan. Het voordeel hiervan is dat je zelf niet allerlei websites van woningcoöperaties in de gaten hoeft te houden. Het Nederlands Woonverbond doet dat voor jou. Voor het lidmaatschap betaal je €1,95. Je ontvangt steeds een e-mail als er voor jou een nieuwe woning is gevonden.

Heb jij ook ervaring met Het Nederlands Woonverbond? Scroll dan naar beneden en laat onderaan de pagina een reactie achter!


Je ontvangt daarnaast ook een persoonlijk advies. Hier betaal je volgens hun website €99,95 voor (ik betaalde maar €69,95). De totale kosten zijn dus €71,90.

Dit is een éénmalig online advies, je krijgt het via whatsapp. Je kunt daarna nog wel vragen stellen.

Het advies heeft mij ontzettend geholpen, want het bleek dat mijn woonvraag nogal onrealistisch was (oeps 😓)

Ze vertellen je ook hoe de huidige markt rondom huurwoningen werkt, en dat is best wel heftig! Vaak zijn de meeste woningen na een uur al vol (wist ik ook niet!).

Je moet er dus heel snel bij zijn. Daarom is het belangrijk dat je direct reageert als er een woning voor je is gevonden.

Bij verhuurmakelaars kun je vaak ook een brief of een reactie meesturen. Het Nederlands Woonverbond heeft voorbeeldbrieven aan mij doorgestuurd en zelfs mijn brief verbeterd 😁.

Ben je tevreden met Het Nederlands Woonverbond?
Zonder Het Nederlands Woonverbond had ik mijn nieuwe huisje in Utrecht niet gevonden, dus een dikke JA! Ze bieden handige tools die als woningzoekende gewoon echt nodig hebt.


Heb jij ook interesse in lidmaatschap en advies?
Schrijf je dan in via deze link: nederlandswoonverbond.nl

Geschreven door LisanneGoed geschreven! Klinkt interessant
Peter

Wat een geld zeg! Wel goed dat je daardoor je huisje hebt kunnen vinden
Bianca